SOLD OUT | Gasztrokaland a Cseri Pincészetnél | 4 fogás, 5 bor, egy felejthetetlen este
SOLD OUT! MINDEN JEGY ELKELT!
Egy különleges este vár rád, ahol a gasztronómia találkozik a borok művészetével.
A Cseri Pincészet exkluzív gasztroestjén Forster Zoltán, kreatív séf kápráztat el bennünket egy négyfogásos gourmet menüsorral, amelyhez a pincészet 5 kiváló borát párosítja mesterien.
Forster Zoltán – séf, aki a hagyományos ízeket modern stílusban álmodja újra.
Zoltán több mint 15 éve mozog otthonosan a gasztronómia világában – dolgozott fine dining éttermekben és vidéki vendéglőkben, de mindig hű maradt egyedi stílusához: szezonális alapanyagok, letisztult ízek, elegáns tálalás, egy csipet meglepetéssel.
Konyhaművészete egyszerre kortárs és szerethető – olyan fogásokat alkot, amelyekben a hazai ízvilág találkozik a nemzetközi inspirációval.
Szenvedélye a bor-gasztronómiai párosítás, így a Cseri Pincészet boraival most igazán különleges kulináris élményre számíthatunk.
Amit kínálunk:
- 4 gondosan megálmodott fogás Forster Zoltán tálalásában
- 5 boros kóstoló a Cseri Pincészet válogatott tételeiből
- Személyes történetek, ízutazás és boros élmények
- Hangulatos, családias légkör a pincészet különleges helyszínén
Ez az este Neked szól, ha:
- szereted a kifinomult gasztronómiát
- nyitott vagy új ízekre és inspiráló bor-párosításokra
- vágysz egy igazi különleges programra a naplementében
Menü: Könnyed nyári fogásokkal készülünk!
1.
- Bazsalikomos sült koktélparadicsom- fetajoghurt- kovászos kenyér
- Bor: Archeus
vendégváró az asztalon érkezéskor
2.
- Humusz- pácolt gomba- kimchi
- Bor: BLABLA gyöngyöző
egészben sült apró gombafejek, szójás rómaiköményes pácban, humusz alapon tálalva, piros kimchivel metéltre vágva
3.
- Szürkeharcsa- uborka- kaviár
- Bor: II. Secundus Rajnai
roston sült harcsa derék, sous vide kígyóuborka, fehérboros vajmártás vagy pezsgőmártás, kevés árpagyönggyel
4.
- Pankóban sült préselt kacsacomb- krémburgonya- sültpaprika saláta
- Bor: Merlot 2018
konfitált kacsacombhús tépve, préselve majd pankó morzsában kisütve, egy nagyon vajas burgonyapürével és sós citrommal frissített kápiapaprika salátával
5.
- Pankóban forgatott túrógombóc- eper- grízhab
- Bor: Tramini késői szüretelésű édes
Lépj ki a hétköznapokból, és csatlakozz hozzánk egy ízekkel és élményekkel teli estére a Cseri Pincészetnél! 17:30 órától várjuk vendégeinket.
Részvételi díj: 16.990 Ft/ fő
----------
(a képek illuszrációk, séfünk korábbi gasztro alkotásaiból szemezgettünk)
Hol és mikor?
- 2025.07.12 17:30 - 22:00
-
9082 Nyúl, Panoráma utca 7
- Cseri Pincészet
- +36 30 421 7415
- sales@cseripinceszet.hu