Cseri Pincészet

SOLD OUT | Gasztrokaland a Cseri Pincészetnél | 4 fogás, 5 bor, egy felejthetetlen este


SOLD OUT! MINDEN JEGY ELKELT!

Egy különleges este vár rád, ahol a gasztronómia találkozik a borok művészetével.

A Cseri Pincészet exkluzív gasztroestjén Forster Zoltán, kreatív séf kápráztat el bennünket egy négyfogásos gourmet menüsorral, amelyhez a pincészet 5 kiváló borát párosítja mesterien. 

Forster Zoltán – séf, aki a hagyományos ízeket modern stílusban álmodja újra.

Zoltán több mint 15 éve mozog otthonosan a gasztronómia világában – dolgozott fine dining éttermekben és vidéki vendéglőkben, de mindig hű maradt egyedi stílusához: szezonális alapanyagok, letisztult ízek, elegáns tálalás, egy csipet meglepetéssel.

Konyhaművészete egyszerre kortárs és szerethető – olyan fogásokat alkot, amelyekben a hazai ízvilág találkozik a nemzetközi inspirációval. 

Szenvedélye a bor-gasztronómiai párosítás, így a Cseri Pincészet boraival most igazán különleges kulináris élményre számíthatunk.

Amit kínálunk:

  • 4 gondosan megálmodott fogás Forster Zoltán tálalásában
  • 5 boros kóstoló a Cseri Pincészet válogatott tételeiből
  • Személyes történetek, ízutazás és boros élmények
  • Hangulatos, családias légkör a pincészet különleges helyszínén

Ez az este Neked szól, ha:

  • szereted a kifinomult gasztronómiát
  • nyitott vagy új ízekre és inspiráló bor-párosításokra
  • vágysz egy igazi különleges programra a naplementében

Menü: Könnyed nyári fogásokkal készülünk!

1.

  • Bazsalikomos sült koktélparadicsom- fetajoghurt- kovászos kenyér
  • Bor: Archeus
    vendégváró az asztalon érkezéskor

2.

  • Humusz- pácolt gomba- kimchi
  • Bor: BLABLA gyöngyöző
    egészben sült apró gombafejek, szójás rómaiköményes pácban, humusz alapon tálalva, piros kimchivel metéltre vágva

3.

  • Szürkeharcsa- uborka- kaviár
  • Bor: II. Secundus Rajnai
    roston sült harcsa derék, sous vide kígyóuborka, fehérboros vajmártás vagy pezsgőmártás, kevés árpagyönggyel

4.

  • Pankóban sült préselt kacsacomb- krémburgonya- sültpaprika saláta
  • Bor: Merlot 2018
    konfitált kacsacombhús tépve, préselve majd pankó morzsában kisütve, egy nagyon vajas burgonyapürével és sós citrommal frissített kápiapaprika salátával

5.

  • Pankóban forgatott túrógombóc- eper- grízhab
  • Bor: Tramini késői szüretelésű édes

Lépj ki a hétköznapokból, és csatlakozz hozzánk egy ízekkel és élményekkel teli estére a Cseri Pincészetnél! 17:30 órától várjuk vendégeinket.

Részvételi díj: 16.990 Ft/ fő

----------

(a képek illuszrációk, séfünk korábbi gasztro alkotásaiból szemezgettünk)

Hol és mikor?

  • 2025.07.12 17:30 - 22:00
  • 9082 Nyúl, Panoráma utca 7
  • Cseri Pincészet
  • +36 30 421 7415
  • sales@cseripinceszet.hu